hedalm_forside

 

Bo sentralt med landlige omgivelse og Mjøsutsikt!

Vikslia tomtefelt tilbyr 22 tomter med eneboliger og tomannsboliger i landlige omgivelser nord for Tangen sentrum. Boligfeltet ligger i sydvendt helling og byr på Mjøsutsikt og flotte solforhold fra morgen til kveld.
Kort vei til barneskole, barnehage, butikk, legesenter, sentrum og togstasjon.
Tomtepriser fra kr 590 000,-

Tangen er et tettsted i Stange kommune i Hedmark. Kommunen satser stor på boligbygging og tilflytting, og lokker med naturskjønne omgivelser og sentral plassering til både Oslo, Oslo lufthavn og de store Mjøsbyene.

Til en pris fra kr. 2 mill kan du bygge din egen drømmebolig der du innen en radius på 800 meter har både skole og barnehage, butikk, legesenter og ikke minst til tog-stasjonen som er en del av intercity-triangelet. Du har også innen samme radius tilgang til bademuligheter, fiske, fjellklatring, samt et flott turterreng med oppmerkede tur-stier. Det er opplyst gang og sykkelveg langs hele boligområde som utgjør en trygg skolevei

Se prospekt av Vikslia her
Fullstendig finn.no annonse se her

Ta gjerne kontakt med en av Hedalm Anebyhus Boligkonsulenter:
Kjell Sveen, 918 29 846, kjell.sveen@hedalm-anebyhus.no eller
Torhild Bakken Eide, 957 41 116, torhild.bakken.eide@hedalm-anebyhus.no

Til en pris fra kr. 2 mill kan du bygge din egen drømmebolig der du innen en radius på 800 meter har både skole og barnehage, butikk, legesenter og ikke minst til tog-stasjonen som er en del av intercity-triangelet. Du har også innen samme radius tilgang til bademuligheter, fiske, fjellklatring, samt et flott turterreng med oppmerkede tur-stier. Det er opplyst gang og sykkelveg langs hele boligområde som utgjør en trygg skolevei.

hedalm_tangen


hedalm_hus